Arbetsledare/Platschef

Bli en i teamet

Scroll

Mer om tjänsten

Aj Nord har marknadens förtroende och växer kraftigt. Vi har flera år blivit nominerade som årets tillväxtföretag och har idag projekt över stora delar av Sverige.

Vi växlar nu upp verksamheten ytterligare ett steg och söker därför personer med specifik kompetens som vill utveckla sin karriär tillsammans med oss.

Som ledare har du det operativa ansvaret för att byggprojekten blir färdigställda i tid. Du planerar, arbetsleder och följer upp produktionen, samt proaktivt engagerar dig i projektets tekniska och ekonomiska genomförande. Som ledare är du också en viktig länk för hela AJ Nords värdekedja.

I rollen som ledare är din arbetsdag självständig, omväxlande och du förväntas ta ett stort eget ansvar. Som arbetsledare arbetar du tillsammans med en platschef, vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och gradvis kan ta ett större ansvar. Arbetet består dagligen av problemlösning och samarbete med många olika människor med olika kompetenser, vilket kräver en god samarbetsförmåga och gott ledarskap.

Aj Nord har bra arbetsverktyg och inarbetade rutiner som stöd och hjälper dig att snabbt bli varm i kläderna och komma in i vår arbetskultur.

Är du nyutexaminerad är ditt högsta instegsjobb som arbetsledare på någon av våra byggprojekt.

För rollen som platschef förväntas du ha en gedigen och dokumenterad erfarenhet av flera genomförda projekt samt att referenser är ett krav.

Vi välkomnar din ansökan!

Ansök här

    Personligt brev

    CV

    Genom att skicka jobbansökan godkänner du att vi lagrar och behandlar dina person- och kontaktuppgifter, dock max två år.

    AJ NORD ENTREPRENAD

    ETT KOMPLETT ENTREPRENADFÖRETAG